Så trött på alla dessa lurendrejare

Lurendrejare

Är rent ut sagt förbannad idag. Ni som känner mig vet att jag ibland kan bli skogstokig av orättvisor och elakheter. Idag är en sån dag då jag faktiskt är fly förbannad. För överallt finns dem. Lurendrejarna. Man kan inte gå en meter på gatan utan att de försöker lura en. Antingen ska de sälja telefonabonnemang, få en att gå med i en organisation eller värva en till facket. Men jag går inte på deras knep, nej de där hycklarna får minsann ge sig på någon annan tant. Vilja jädra fasoner, rent ut sagt.

Läs till och med en artikel om att polisen varnade för lurendrejare. Att det ska behövas.. Att det alltid ska finnas människor som vill lura andra. Jag är så förbannad på alla dessa lurendrejare, skojare och hycklare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *