Flytt igen för äldsta barnet

Flyttfirma

Det är rolig stämning här i hemmet när vårt äldsta barn nu ska flytta. Jag och min man har för en lång tid sedan lärt oss att inte lägga oss i de yngres liv för mycket. Tyvärr är det inte en lätt läxa att lära sig men när man är i vår ålder borde den ha sjunkit in. Barnen kommer göra misstag och de har egna värderingar, det slutar aldrig bra att tvinga dem till något. Därför var det en trevlig överraskning när det äldsta barnet bestämt sig för att flytta hem till Göteborg.

Våran familj flyttade till Göteborg för 20 år sedan och barnen spenderade en stor del av sin uppväxt här i staden. Däremot var det inte förvånande när två av dem flyttade tillbaka till Jönköping och började arbeta. Våran äldsta meddelade oss i förra veckan att hon kommer flytta hem till Göteborg igen. Tydligen fick hon ett jobberbjudande och hon älskar självklart staden. Jag tror även att bo nära hennes föräldrar lockade, även om hon aldrig kommer erkänna det.

Flytt nästa månad

Hon har nu anlitat en flyttfirma för hemmet från Jönköping till Göteborg för nästa månad. Det var relativt snabbt tyckte vi men det är tydligen en flytt inom företaget och inte ett helt nytt jobb. Som en avdelningschef här i Göteborg hoppas vi att hon kommer ha tid att spendera med hennes älskade föräldrar. Jag ser fram emot att spendera mer tid med mina barn framöver. Nu menar jag inte att jag inte njuter av den tiden jag spenderar med resten av familjen men, ju fler desto bättre.

Flyttfirman kommer förhoppningsvis ta hand om det mesta jobbet men vi här hemma är redo att hjälpa till. Hur lång tid flytten kommer ta är lite oklart men hoppet är att allting kommer vara färdigt på en vecka. När allting är klart och fint kan jag återkomma igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *