Bildelar online & en stickande kärring

garage

Husvagnssäsongen är nu över och då brukar min man ta en ordentlig service på den för att se om något behöver uppdateras eller förberedas. Det är skönt att veta att den är redo och klar när våren nalkas och det därmed bara är att ge sig ut när det blir fint väder på vårkanten. Känns lite märkligt att prata om våren så här strax innan vi ändrar till vintertid på klockan. Men hur som helst, min man går noggrant igenom om det är någonting som behöver göras vid och den här gången var det en del som behövdes bytas ut.

Det kan ju vara en utmaning att hitta delar som inte kostar skjortan och vår husvagn är så pass gammal nu att man inte vill lägga för mycket pengar på den. Men min dotter visade oss en webbsida där man kan hitta begagnade bildelar online på ett väldigt smidigt sätt och det var ju helt perfekt. Lite komplement fick han göra genom att ta en tur till Biltema men i övrigt så har vi kommit billigt undan.

Samtidigt som min man jagade delar och mekade så bestämde jag mig för att sy nya gardiner och kuddfodral. Det blev väldigt fint och känns kul med lite nytt och fräscht. Det är nästan så man skulle vilja ta en sista tur för i år, bara för att. Men nej, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så nu får den stå och gotta till sig i garaget.

Det var så kul att sy och fixa så jag är lite smått rastlös nu. Har därför börjat titta på youtube-klipp om hur man virkar och stickar. Man kan ju tro att det är något man borde ha lärt sig vid det här laget men inte. Kanske blir en halsduk till barnbarnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *