Det e krut i den här kärringen!

Nu ska jag berätta för er om en händelse som skedde häromdagen. Jag var och handlade på kvantum i lugn och ro. När jag hade betalt och packat ihop mina påsar och gick ut så var det en ung tjej som gick framför mig. Hon hade lastat sina plastpåsar tungt och plötsligt så gick handtaget av och innehållet rullade ut på marken. Jag ställde ner mina egna påsar för att hjälpa henne att samla ihop varorna som spred sig över marken. Vi stod där och hjälptes åt och den unga tjejen var så tacksam. När jag vänder mig om för att ta mina egna kassar som jag ställt åt sidan så upptäcker jag att en tiggare står och plockar varor ur mina påsar och gömmer under jackan. Jag har väldigt kort stubin och tänder till på en gång och blir självklart förbannad. Att de sitter utanför varenda butik i det här landet bryr jag mig inte om, men stjäl de så blir jag tokig!

Denna man lägger benen på ryggen och springer, men jag är inte den som är den och springer genast efter. Vrålar som en idiot gör jag med. Detta väcker ju självklart uppståndelse och en ung kille hjälpte mig att jaga ifatt tjuven. Han lämnade tillbaka sakerna och jag bestämde mig för att inte ringa polisen. Men vilken dag! Här försöker man vara en god medmänniska och hjälpa till, men då blir man biten i arslet. Förskräckligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *