Ekologisk & lyxig hudvård

Nu börjar det bli höst och det har verkligen varit en ruggig månad med mycket regn och gråa moln. I och med att det också blivit kallare så blir min hud så torr också. Även om huden inte är lika spänstig som den var för 30 år sedan och är det viktigt för mig att ta hand om den. Vem vet, den kanske hade varit ännu rynkigare om jag inte gjort det, även om många företag överdriver effekten av deras produkter. Jag har sedan en tid tillbaka använt hudvårdsprodukterna från Maria Åkerberg. Jag gillar att dem är ekologiska och svenskproducerade.

När jag är torr som jag är nu på vinterhalvåret så använder jag ansiktsskrubben från Maria Åkerberg flitigt. Det finns ju inget värre än när det ”snöar” från ansiktet, så jag skrubbar varje kväll och sen smörjer jag in ordentligt med ansiktskräm för att återfukta noga. På så sätt får jag bort döda hudceller, får igång blodcirkulationen och ger huden fukt för att motverka torrhet.

Min dotter vet att jag gillar Maria Åkerberg så igår var hon på besök och hade med sig en present. Maria Åkerbergs saltdeo som jag länge har velat prova. Ska bli superspännande att prova denna ovanliga produkt.

Nog om mina hudvårdsrutiner (vem bryr sig egentligen om det?). Idag ska jag och min man åka till plantagen för att köpa lite höstplantor till entrén. Brukar bli fint med ljung, och sen i oktober brukar jag köpa två pumpor och göra fint också tillsammans med barnbarnen. Helt otroligt att hösten kom så himla fort i år. På gott och ont, det är ju rätt mysigt på kvällarna nu när det blir mörkt och man kan mysa ner sig med ljus, filtar etc. Usch vad klyschigt egentligen, jag får skärpa mig! Nu får ni ha det så bra så ses vi när vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *