Snygga kläder från Sixty Days

sixty days

Jag har sett att en av mina ungar, som numera kanske borde kallas vuxna eller i alla fall unga vuxna, har kläder från Sixty Days. Sixty Days är alltså märket och jag har alltid tyckt att kläderna är lite väl moderna för en gammal pensionär som jag, men efter att ha sökt lite mer på nätet om dem så inser jag att det allt finns mycket fina kläder och prylar som de tillverkar.

Trender kommer och går, men jag har alltid tänkt att min smak för kläder och inredning består. De kläderna från Sixty Days som en av mina barn klär sig i är ingenting jag ens skulle kunna tänka mig att hoppa i, och därmed stängde jag dörren helt för hela klädesmärket. Sakta i backarna tyckte min unge att jag skulle ta det och visade mig lite varianter och alternativ till de moderna plaggen hon klädde sig i. Där och då fångade hon min nyfikenhet. Kan det vara så att en person i äldre dagar som jag kan förändra min stil? Naturligtvis kan jag det! Och det ska jag se till att göra. Därför är kläder från Sixty Days precis det jag behöver.

Dessutom upptäckte jag att Sixty Days inte bara har kläder utan även indredningsprylar, vilket jag verkligen uppskattar ibland. Här kan jag ta ut svängarna mer bekvämt än med mina kläder. Visst, Sixty Days kanske inte är det billigaste varumärket, men vad jag har förstått så får man absolut vad man betalar för. Kvaliteten och hållbarheten är fantastisk, i alla fall om du frågar min dotter och vad andra människor gett för kommentarer på internet kring deras varor. Så det är faktiskt så att jag har gjort en beställning nu på några få klädesplagg och en och annan inredningspryl. Jag tror att det kommer bli roligt och spännande, som det brukar bli när man utmanar sig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *