Investera i nya persienner

Närbild persienn

Nu under vintertider så är solen en otroligt välkommen syn. Detta är även väldigt sant under sommartider också, men det är under vintern som man verkligen uppskattar solen som mest tror jag. Men ibland så kan den lyckas reta upp en soldyrkare som mig lite måste jag erkänna. Speciellt när man sitter framför datorn eller tv-apparaten och sen så skiner solen in och det går inte att se ett dyft. Det är väldigt irriterande och förhoppningsvis är jag inte ensam om att känna så. Detta är ett konstant ”problem” under året, givetvis större under sommaren än vintern men likaså enerverande.

Så jag bestämde mig för att ta tag i mitt problem. Jag har persienner för tillfället men de har börjat blivit riktigt dåliga. De har nämligen börjat rasa ner lite grann och det minskar effektiviteten och det ser inte något snyggt ut alls. Efter att ha verkligen bestämt mig, och detta har varit ett bekymmer i flera månader som jag har gått och stört mig på, så började jag kolla runt på webben. Jag började med att söka på persienn stockholm då jag bor i närområdet och jag vet med mig att kvaliteten på servicen brukar vara i toppklass. Jag hittade ett företag som jag kontaktade och de var supertrevliga och var så fantastiskt hjälpsamma. Jag förklarade min situation och de var helt med på noterna. Mitt problem är väldigt vanligt, något som jag själv hade lite koll på, men det var ändå intressant att få höra varför det blir så med persienner.

Den senaste helgen så kom det hit två grabbar, som också var supertrevliga, och de bytte ut persiennerna i mina fönster. Hela processen gick relativt fort och jag blev väldigt imponerad av slutresultatet. Nu kommer solen inte längre att kunna smita in och vara sådär riktigt störande som den kan vara när man vill ta det lugnt framför elektroniken. Så om ni inte har investerat i nya persienner så kan jag starkt rekommendera det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *