Ny tvättstuga

Pelly component

Nu håller vi på för fullt med att renovera tvättstugan. Det ska bli så skönt att få en vettig tvättstuga som man trivs att arbeta i. Den ligger nere i källaren och tvättmaskinen och torktumlaren låg förut i en mörk skuff. Nu har väggen rivits ner så att rummet är större. Golv, tak och väggar ska kaklas vita och det kommer att bli väldigt ljust och fint men också lätt att göra rent. Medan gubbarna har hållit på och renoverat har jag roat mig med att söka efter saker att inreda den nya tvättstugan med. Jag har hittat en massa smarta och praktiska saker från Pelly Component.

De har så mycket olika upphängningsanordningar och inredningssaker till tvättrum att man blir alldeles salig. På Pelly Components hemsida hittade jag fräcka udragsanordningar till strykbräda och strykjärn. Jag hittade upphängninglösningar och korgar och strykjärnshållare. Varje person som gillar att stå och pyssla med kläder spricker ju av glädje av att hitta sådana saker. Jag hade kunnat skrolla fram och tillbaka på Pelly components hemsida hela dagen. Det finns väldigt många fiffiga saker.

Min favoritdel från Pelly component är något som kallas karusell. Det är en anordning som man har i skåpen och när man öppnar skåpen kan man lätt snurra ut det man behöver där inne. Det är väldigt smidigt, särskilt för oss som börjar bli lite äldre. Man slipper att böja sig och gräva så mycket i skåpen. Med en karusell hittar man det som finns i skåpet med ett enkelt snurr.

Det ska bli väldigt spännande att se hur allt blir när det är klart. Det är fortfarande några veckor kvar på renoveringen. De har precis hällt upp cement på golvet som ska stelna och göras vid. Som en extra bonus kommer det att vara golvvärme i tvättstugan. Så det kommer att vara varmt och behagligt att jobba där nere i källaren även på vintern. Jag väntar spänt på resultatet!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *